Pasta de full amb préssec i vainilla

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tallarines a la Parmesana

Com fer Pasta de full amb préssec i vainilla

  • PAS 1

    Estirar lleugerament la pasta de full amb un rodet i tallar a rectangles individuals.

  • PAS 2

    Untar-los amb el rovell de l'ou batut i espolvorejar amb els pinyons per damunt. Espolvorejar amb sucre glassé.

  • PAS 3

    Coure les plaques entre dues safates de forn sobreposades (perquè no pugin en excés) a uns 200ºC fins que estiguin daurades.

  • PAS 4

    Retirar del forn i deixar refredar. Pelar i tallar els préssecs a daus. Preparar un caramel amb el sucre i afegir els daus de préssec. Deixar coure lleugerament. Obrir la pasta de full per la meitat i farcir amb els daus de préssec. Acompanyar amb una bola de gelat de vainilla.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online