Pasta de full amb préssec i vainilla

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tallarines a la Parmesana

Com fer Pasta de full amb préssec i vainilla

  • PAS 1

    Estirar lleugerament la pasta de full amb un rodet i tallar a rectangles individuals.

  • PAS 2

    Untar-los amb el rovell de l'ou batut i espolvorejar amb els pinyons per damunt. Espolvorejar amb sucre glassé.

  • PAS 3

    Coure les plaques entre dues safates de forn sobreposades (perquè no pugin en excés) a uns 200ºC fins que estiguin daurades.

  • PAS 4

    Retirar del forn i deixar refredar. Pelar i tallar els préssecs a daus. Preparar un caramel amb el sucre i afegir els daus de préssec. Deixar coure lleugerament. Obrir la pasta de full per la meitat i farcir amb els daus de préssec. Acompanyar amb una bola de gelat de vainilla.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online