PASTA DE FULL AMB FILET I PATÉ

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PASTA DE FULL AMB FILET I PATÉ

  • PAS 1

    Posar el filet sencer (també pot ser una cinta de llom o un pit de pollastre) sobre una safata de forn amb el vi. Ho condimentem amb l'AVECREM CARN -30% de sal. Ho rostim al forn a temperatura mitja, donant-hi la volta perquè es faci per tots els costats.

  • PAS 2

    Posar a sobre de la placa del forn la làmina de pasta de full prèviament descongelada i hi posem a sobre la carn rostida, sense tallar.

  • PAS 3

    Untar la peça amb el paté de pernil i enrotllar la massa com si fós un braç de gitano. Pintar la pasta de full amb l'ou batut.

  • PAS 4

    Posar al forn fins que la pasta de full estigui daurada. Servir en una safata la peça tallada a rodanxes.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online