MANDONGUILLES DE PEIX AMB PASTA DE FULL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer MANDONGUILLES DE PEIX AMB PASTA DE FULL

  • PAS 1

    Descongelar el lluç posant-lo a sobre d'una reixeta. Picar l'all. Remullar el pa en la nata. Picar l'all i el julivert. Esmicolar el peix i barrejar-lo amb la molla de pa, un ou, l'all i el julivert, la pastilla d'Avecrem Caldo de Peix esmicolada i el pebre. Treballar-ho bé i fer mandonguilles. Passar-les pel pa ratllat, fregir-les o reservar-les.

  • PAS 2

    Salsa: En una cassola amb oli ben calent fregir els llagostins i reservar-los. Ofegar en el mateix oli el sofregit de ceba, l'all i una cullerada de farina. Afegir-hi el vi blanc i deixar-ho evaporar. Abocar el Caldo de Peix Gallina Blanca i lligar la salsa. Coure 5 minuts més.

  • PAS 3

    Abocar les mandonguilles a la salsa i deixar coure 5 minuts. Afegir-hi els llagostins i reservar. Estendre la pasta de full i formar un vol-au-vent en forma de peix. Coure'l al forn a 200ºC durant 20 minuts. Omplir-lo amb les mandonguilles i la seva salsa, intercantant-hi els llagostins. Servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online