Lloms de peix amb salsa de llagostins i mostassa

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Lloms de peix amb salsa de llagostins i mostassa

  • PAS 1

    Posar el peix en una font de forn.

  • PAS 2

    Pelar els llagostins i reservar, aprofitant les closques pel caldo de peix.

  • PAS 3

    Caldo: Fregir en oli amb mantega les pells dels llagostins i afegir-les al Caldo de Pescado Gallina Blanca(**).

  • PAS 4

    Caldo: Fregir en oli amb mantega les pells dels llagostins i afegir-les al Caldo Casero de Pescado Gallina Blanca(**).

  • PAS 5

    Salsa: Sofregir en l'oli amb mantega anterior la ceba picadeta i afegir la sal, el brandy i vi i deixar que s'evapori l'alcohol.

  • PAS 6

    Incorporar el formatge, el Sofrito de Tomate Gallina Blanca(**), la mostassa i al final el Caldo de Pescado Gallina Blanca(**)(colat) aconseguint la consistència desitjada.

  • PAS 7

    Incorporar el formatge, el Sofrito de Tomate Gallina Blanca(**), la mostassa i al final el Caldo Casero de Pescado Gallina Blanca(**)(colat) aconseguint la consistència desitjada.

  • PAS 8

    Cobrir el peix amb la salsa i per sobre els llagostins pelats.

  • PAS 9

    Cuinar al forn a 190º durant uns 10 minuts.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online