PEIX A LA JARDINERA AMB ARRÒS

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer PEIX A LA JARDINERA AMB ARRÒS

  • PAS 1

    Fregir el peix a filets i reservar-lo. En el mateix oli, saltar el sofregit de ceba junt amb les dents d'all, regar-lo amb el vi i deixar-lo evaporar.

  • PAS 2

    Barrejar el contingut del sobre Mi Salsa Jardinera amb l'aigua que s'indica al sobre i abocar-lo a la paella amb el sofregit de ceba. Afegir-hi el peix i deixar coure a foc lent 5-6 minuts, fins que espesseixi.

  • PAS 3

    Posar a coure l'arròs en el Caldo de Pescado Gallina Blanca durant uns 18-20 minuts. Servir el peix acompanyat d'un flam d'arròs decorat amb julivert o ciboulet picat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online