AMANIDA TÈBIA D'ARRÒS AMB PINYA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer AMANIDA TÈBIA D'ARRÒS AMB PINYA

  • PAS 1

    Posar una olla amb el Caldo de Pollastre Gallina Blanca. Quan arrenqui el bull abocar-hi l'arròs i deixar-lo coure 12 minuts aproximadament deixant-lo al dente. Retirar a un colador. Reservar.

  • PAS 2

    Netajar l'api de fils amb un ganivet o pelador i picar-lo en juliana. Tallar el préssec i la pinya a daus més o menys igauls i reservar-los. Tallar també el pernil dolç a tires. Posar una paella ampla i antiadherent amb oli al foc. Afegir-hi l'api i les panses i deixar-ho a foc suau dos minuts. Afegir-hi l'arròs i ofegar-ho remenant amb una cullera de fusta. Salpebrar i omplir un motllo de corona. Abocar-lo a sobre d'un plat sense destapar.

  • PAS 3

    Saltar en una paella amb mantega el pernil a tires junt amb la pinya i el préssec. Afegir-hi una mica d'almívar i el julivert picat. Deixar-ho reduir dos minuts i decorar amb l'arròs. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online