Ingredients
Com fer AMANIDA VERDA AMB POMES GLAÇADES
-
PAS 1
Netejar els créixens i els canonges eliminant-ne els troncs i les fulles grogues. Un cop escollides les més fresques, submergir-les en un gibrell amb aigua freda i assecar-les eliminat-ne tota l'aigua. Guardar-les a la nevera fins el moment de fer-les servir. Pelar i treure el cor a les pomes. Tallar-les a quatre trossos i aquest tallar-los a grills fins. Posar-los en un plat i ruixar-los amb suc de llimona.
-
PAS 2
En una paella amb el sucre i un vas d'aigua coure 5 minuts les pomes i remenar la paella fins que quedi lleugerament glaçades, és a dir que tinguin un lleuger color daurat, suau, i que estiguin toves. Retirar les pomes amb una escumadora i deixar-les refredar a sobre d'un plat. Posar a la resta d'almívar les nous partides per la meitat i remenar amb una cullera fins que estiguin ensucrades. Reservar-les.
-
PAS 3
Tallar el formatge parmesà a làmines grans i fines. En un bol petit barrejar amb unes varilles la mel amb l'oli, un pessic d'Avecrem Verdures i unes gotes de llimona, fins que la salsa emulsioni. Picar el ciboulet i afegir-lo a la barreja anterior. Posar sobre la safata de presentació un fons de salsa i les fulles verdes enu n munt, decorades amb les pomes glaçades i les nous. Repartir el formatge a làmines de manera decorativa i regar amb la resta de la salsa.