ÀNEC GUISAT AMB ARRÒS I PÈSOLS DOLÇOS

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer ÀNEC GUISAT AMB ARRÒS I PÈSOLS DOLÇOS

  • PAS 1

    Per al sofregit, saltar en una cassola la cuixa d'ànec fins que quedi daurada. Afegir-hi la ceba i daurar-la a foc mig. Afegir-hi l'all i ofegar-lo, després el tomàquet, deixant que s'evapori tota l'aigua. Afegir-hi l'arròs, ofegar-lo i mullar-lo amb el Caldo de Pollo Gallina Blanca calent just fins cobrir-lo. Remenar-ho de tant en tant i afegir-hi caldo quan sigui necessari. Afegir-hi els pèsols a mitja cocció de l'arròs i amanir-ho. Deixar-ho cremós i una mica al dente.

  • PAS 2

    En començar la cocció de l'arròs, posar el pit d'ànec en una paella a foc molt lent pel costat de la pell. Deixar que es fongui el greix i la pell quedi molt daurada i criuxent. Acabar la cocció pel costat de la carn, deixant que el pit quedi sangnant. Salpebrar i servir just en el moment de servir l'arròs.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online