SÍPIA AMB PATATES I PESOLS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Informació nutricional

  • Energia

    418,66kcal

  • Hidrats

    50,40g

  • Proteïnes

    29,67g

  • Greixos

    19,93g

Com fer SÍPIA AMB PATATES I PESOLS

  • PAS 1

    Sofregir la ceba tallada a trossos. Quan comenci a daurar-se, afegir-hi els grans d'all i el julivert picat.

  • PAS 2

    Afegir-hi la sípia neta i tallada a trossos. Deixar que agafi color i abocar-hi el vi. Esperar que s'evapori.

  • PAS 3

    Afegir-hi la patata pelada i tallada a trossos junt amb els pèsols i el Caldo de Peix Gallina Blanca. Coure fins que estiguin tendres la sípia i les patates.

  • PAS 4

    Afegir-hi la patata pelada i tallada a trossos junt amb els pèsols i el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Coure fins que estiguin tendres la sípia i les patates.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online