PATATES AMB ROMANÍ I FARIGOLA

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer PATATES AMB ROMANÍ I FARIGOLA

  • PAS 1

    Per a preparar aquesta recepta cal un recipient apte per al microones. Abocar-hi una mica d'oli al fons i posar-hi les patates pelades i netes, tallades a rodanxes fines. Posar-hi a sobre els alls tallats a làmines. Treure la tija i les llavors als pebrots, tallar-los en julianai posar-los a sobre. Posar-hi a sobre els alls. Finalment, afegir-hi una terrina d'Esencias de Tomillo y Romero Gallina Blanca ben repartida per sobre.

  • PAS 2

    Posar al microones uns 6 minuts. Passat aquest temps, obrir i remenar suaument i tornar a posar al microones uns 6 minuts més. Tornar a remenar i mirar que la terrina quedi ben barrejada eliminar l'excés d'oli i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online