FOCACCIA AMB FARIGOLA I ROMANÍ

  • 40-60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

Com fer FOCACCIA AMB FARIGOLA I ROMANÍ

  • PAS 1

    Desfer el llevat en 30 ml de l'aigua tèbia (38º) amb el sucre i deixar fermentar al forn a 40ºC durant uns 10 minuts (forn per baix). Posar el llevat fermentat en un bol gran i afegir-hi la resta d'aigua tèbia (38º), les farines, la sal i barrejar-ho tot bé. Tot seguit, amassar amb les mans untades d'oli (obtenir així una massa molt enganxosa). Afegir-hi aire aixecant-la amb les mans. Quan la massa sigui homogènia deixar-la fermentar dins el bol, tapada amb film transparent, fins que dobli el seu volum (12-15 minuts) dins el forn preescalfat a 40ºC només per baix.

  • PAS 2

    Agafar la massa amb les mans untades d'oli i colpejar-la sobre el marbre per a treure-li l'aire del repòs. Estendre-la amb les mans a sobre de la safata de forn folrada amb la tela de treball, deixant-hi les marques dels dits. Tornar-la a deixar fermentar fins que la massa dobli el seu volum (12-15 minuts). Pintar amb oli aromatitzat amb la pastilla d'Esencias de Tomillo y Romero Gallina Blanca dissolta en l'oli d'oliva. Finalment, encendre el forn a 200ºC i coure-hi la focaccia fins que estigui daurada (uns 15 minuts). En treure-la del forn tornar-la a pintar amb l'oli aromatitzat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online