PATATES AMB VIEIRES

  • 20-40
  • Fácil
  • 2

Ingredients

Com fer PATATES AMB VIEIRES

  • PAS 1

    Primer pelar les patates i tallar-les a rodanxes no massa gruixudes. És important que totes tinguin més o menys la mateixa mida perquè es facin de manera uniforme. Coure l'ou.

  • PAS 2

    En una cassola o en una paella gran posar un rajolí d'oli d'oliva i daurar-hi un all (picat ben fi). Quan l'all comenci a agafar color abocar-hi la ceba, picada molt fina, i coure-la a foc lent. Quan la ceba estigui toveta és el moment d'afegir-hi les patates i ofegar-les.

  • PAS 3

    Cobrir les patates amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca i deixar-les coure uns 15 minuts o fins que estiguin ben cuites. Si cal, anar-hi afegint més caldo perquè no s'assequi del tot.

  • PAS 4

    Quan li quedin 2 minuts afegir-hi la carn de vieira tallada a trossos (es pot fer amb vieires congelades, queda molt bé) i l'ou dur a dauets. Coure 2 minuts més, escampar-hi el julivert picat per sobre i servir-ho ben calent. Espero que us agradi.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online