MANETES DE PORC AMB VIEIRES

  • > 60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer MANETES DE PORC AMB VIEIRES

  • PAS 1

    Posar en una cassola les manetes de porc prèviameNt dessagnades (una hora a la nevera amb aigua), una ceba, el pebre, els alls, el llorer i la farigola. Posar al foc i afegir-hi l'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal quan comenci a bullir. Coure entre 3 i 4 hores lentament, fins que les manetes estiguin tendres. Deixar-les refredar, treure'ls els òssos i embolicar la carn en paper film. Guardar a la nevera perquè agafin cos.

  • PAS 2

    Apart, rostir la costella de porc al forn junt amb els òssos de les manetes. Mentres, sofregir en una cassola la ceba tallada a trossos, afegir-hi el tomàquet tallat a trossos i confitar bé. Afegir-hi la pastanaga, el porro i l'api. Mullar amb l'aigua de cocció de les manetes i posar les costelles i els òssos daurants. Coure 3 hores, colar i reduir en una altra cassola al foc.

  • PAS 3

    Per al sofregit, picar la ceba i sofregir-la amb una mica d'oli d'oliva i la cassola tapada i un punt de sal. Als 10 minuts destapar i deixar confitar lentament fins que quedi com una melmelada. Picar l'all i posar en una altra cassola amb oli. Quan comenci a daurar-se, afegir-hi el tomàquet pelat i picat sense llavors. Posar a punt de sal i sucre i deixar confitar. Afegir la ceba anterior i deixar coure el conjunt.

  • PAS 4

    Treure el paper film de les manetes i fregir-les per la cara interior en una paella antiadherent amb una gota d'oli. Posar-les en una cassola amb la salsa i escalfar-les salsejant-les constantment. Fregir també les vieires pels dos costats. En un plat, posar dues línies de sofregit i a sobre els peus napats amb la seva salsa. Al costat, les vieires i a sobre una mica de ratlladura de llima.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online