Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer APERITIU DE BOTIFARRÓ CRUIXENT
-
PAS 1
Per al farcit: picar el porro i ofegar-lo en una paella amb dues cullerades d'oli d'oliva, deixant que es faci bé. Afegir-hi els pinyons i les panses lleugerament picats i el botifarró esmicolat. Condimentar amb un pessic de comí i el condiment Avecrem Pollastre i passar-ho per la paella. Retirar del foc i deixar refredar.
-
PAS 2
Tapar les oblees de pasta amb un drap humit perquè s'estovin. Tallar-les a quadrats iguals i reservar-les tapades.
-
PAS 3
Barrejar en un bol la farina i l'aigua amb una forquilla per a a conseguir una massa líquida. Farcir cada quadrat de pasta amb una cullereta de sofregit de botifarró. Recollir les quatre puntes del quadrat a mig com si fos un sac, engantaxt-les amb una mica de massa líquida.
-
PAS 4
Deixar assecar i fregir en abundant oli d'oliva ben calent (millor a la fregidora). Escórrer a sobre d'un papaer absorvent i servir sobre una blonda de paper o un tovalló de color vermell.