APERITIU DE BOTIFARRÓ CRUIXENT

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer APERITIU DE BOTIFARRÓ CRUIXENT

  • PAS 1

    Per al farcit: picar el porro i ofegar-lo en una paella amb dues cullerades d'oli d'oliva, deixant que es faci bé. Afegir-hi els pinyons i les panses lleugerament picats i el botifarró esmicolat. Condimentar amb un pessic de comí i el condiment Avecrem Pollastre i passar-ho per la paella. Retirar del foc i deixar refredar.

  • PAS 2

    Tapar les oblees de pasta amb un drap humit perquè s'estovin. Tallar-les a quadrats iguals i reservar-les tapades.

  • PAS 3

    Barrejar en un bol la farina i l'aigua amb una forquilla per a a conseguir una massa líquida. Farcir cada quadrat de pasta amb una cullereta de sofregit de botifarró. Recollir les quatre puntes del quadrat a mig com si fos un sac, engantaxt-les amb una mica de massa líquida.

  • PAS 4

    Deixar assecar i fregir en abundant oli d'oliva ben calent (millor a la fregidora). Escórrer a sobre d'un papaer absorvent i servir sobre una blonda de paper o un tovalló de color vermell.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online