Rajola de xocolata cruixent

  • < de 10
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Rajola de xocolata cruixent

  • PAS 1

    Posa la xocolata trossejada en un bol i fon-la al bany maria, remenant sense parar fins que quedi líquida. Si la fons al microones, vés amb compte, ja que has de remoure-la cada 20 segons per evitar que es cremi.

  • PAS 2

    Afegeix els cereals a la xocolata fosa i barreja-ho amb moviments suaus. Afegeix la sal Maldon.

  • PAS 3

    Aboca la xocolata en un motlle rectangular de silicona i estira-la perquè tingui un gruix d’1 cm. Deixa refredar a la nevera durant almenys 2 h. Un cop freda, treu-la del motllo i... ja en pots gaudir!

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online