MOUSSE DE XOCOLATA

  • 20-40
  • Media
  • 5

Ingredients

Com fer MOUSSE DE XOCOLATA

  • PAS 1

    Posar en un pot la xocolata a trossos amb la llet, a foc molt baix fins que la xocolata es fongui. Llavors, apartar del foc i afegir-hi la mantega tallada a trossos, que es fondrà per la calor de la llet.

  • PAS 2

    Barrejar els rovells d'ou amb el sucre i afegir-hi la barreja anterior (de xocolata, llet i mantega). Remenar bé perquè no quedin grumolls. És millor fer-ho amb una batedora de mà o una forquilla.

  • PAS 3

    Batre les clares amb la batedora elèctrica a punt de neu i afegir-hi un pessic de sal.

  • PAS 4

    Quan la barreja de xocolata estigui freda, afegir-hi les clares a punt de neu lentament. És molt important fer-ho amb delicadesa, com acariciant les clares, per a no trencar l'escuma. Han d'agafar un to de mousse.

  • PAS 5

    Un cop feta la mousse, abocar-la en bols i posar-los a la nevera com a mínim 2 hores. Es pot tastar una mica de mousse amb un cullerot.

  • PAS 6

    Abans de servir a taula s'hi pot afegir una cullerada de crema per sobre.

  • PAS 7

    Un secret: aquesta mousse de chocolate és la recepta que durant anys va cuinar el restaurant-formatgeria Angelot.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online