COULANT DE PISTATXO AMB XOCOLATA

  • 20-40
  • Media
  • 2

Ingredients

Com fer COULANT DE PISTATXO AMB XOCOLATA

  • PAS 1

    Posar a la batedora l'ou sencer junt amb el sucre i la mantega.

  • PAS 2

    Quan els ingredients estiguin ben barrejats afegir-hi els pistatxos i la farina.

  • PAS 3

    Abans de fer la massa, posar el forn a 180ºC per a tenir la temperatura perfecte.

  • PAS 4

    Quan estigui tot barrejat agafar els motllos de madalenes i untar-los de mantega perquè sigui més senzill treure'ls del motllos quan estiguin fets.

  • PAS 5

    Anar afegint la massa a cada motllo junt amb una bola de gelat. Aquí s'ha d'anar amb compte, perquè la massa ha de cobrir el gelat perquè aquest es quedi al centre. Com més fred estigui el gelat millor.

  • PAS 6

    Quan es forn estigui a la temperatura, posar-hi els coulants durant 11 minuts.

  • PAS 7

    Passat aquest temps treure'ls i ja es poden menjar ben calentets!

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online