Pastís tebi de xocolata amb almívar de gerds

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Pastís tebi de xocolata amb almívar de gerds

  • PAS 1

    Preescalfar el forn a 180ºC.

  • PAS 2

    Per a l'almívar: Posar tots els ingredients a coure fins que quedi un almívar lleuger. Passar per la batedora fins que quedi fi i passar, si es vol, per un colador "chino".

  • PAS 3

    Per al pa de pessic: fondre la xocolata amb la llet i la mantega en un bany Maria o al microones. En un bol, posar tots els ingredients excepte el llevat. Treballar la massa amb unes varetes fins que quedi cremosa i homogènia. Introduir la llevadura i barrejar bé, però amb suavitat.

  • PAS 4

    Posar-ho en un motllo rodó per a pastissos prèviament engrassat i posar al forn a 180ºC durant una hora. Servir el pastís amb l'almíbar com a acompanyament.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online