PERDIUS AMB XOCOLATA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PERDIUS AMB XOCOLATA

  • PAS 1

    Netejar bé les perdius. Condimentar-les amb Avecrem Caldo de Pollo i una mica de pebre. En una paella fonda fregir les perdius en una mica de llard de porc i oli d'oliva junt amb els grans d'all, la ceba a trossos grossos i una fulla de llorer.

  • PAS 2

    Netejar bé les perdius. Condimentar-les amb Avecrem Caldo de Pollo i una mica de pebre.

  • PAS 3

    Afegir-hi el vi, el vinagre, el Caldo de Pollastre i un pessic de clau. Coure a foc lent durant 25 minuts. Quan les perdius estiguin cuites afegir-hi la xocolata (prèviament deixatada en una mica d'aigua). Deixar coure fins que la salsa hagi reduït.

  • PAS 4

    En una paella fonda fregir les perdius en una mica de llard de porc i oli d'oliva junt amb els grans d'all, la ceba a trossos grossos i una fulla de llorer.

  • PAS 5

    Afegir-hi el vi, el vinagre, el Caldo de Pollastre i un pessic de clau. Coure a foc lent durant 25 minuts.

  • PAS 6

    Quan les perdius estiguin cuites afegir-hi la xocolata (prèviament deixatada en una mica d'aigua). Deixar coure fins que la salsa hagi reduït.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online