ARRÒS A BANDA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ARRÒS A BANDA

  • PAS 1

    Coure el peix en un litre i mig d'aigua amb les dues pastilles d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal i les fulles de llorer. Reservar. Netejar bé els escamarlans, els musclos, les cloïsses i la sípia i saltar-ho tot a la paella amb una mica d'oli. Retirar-ho i afegir-ho el caldo de peix. Fer-ho bullir i colar-ho, reservant el peix i el marisc.

  • PAS 2

    En la mateixa paella saltar el tomàquet i la ceba, afegir l'arròs el safrà i remenar. Afegir-hi el caldo de peix fins a cobrir l'arròs. Deixar a foc mig fins que l'arròs absorveixi el líquid.

  • PAS 3

    Per a preparar l'all-i-oli: Aixafar l'all junt amb la sal i afegir-hi els rovells. Posar a la batedora i anar-hi abocant loli molt a poc a poc fins que lligui i tingui consistència cremosa. Finalment, afegir-hi el suc de llimona.

  • PAS 4

    Servir l'arròs a la mateixa paella i el peix i el marisc en una safata apart. Acompanyar-ho de la salsa all-i-oli.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online