Arròs caldós

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Arròs caldós

  • PAS 1

    Abocar oli en una cassola i sofregir el rap i els calamars a trossos i els llagostins, condimentar al gust, retirar i reservar. En el mateix oli ofegar l'arròs uns minuts i abocar-hi les Bases para Cocinar Fondo de Pescado Gallina Blanca y el safrà. Deixar coure uns 18-20 minuts i incorporar el peix, el marisc i una mica de julivert picat.

  • PAS 2

    Abocar oli en una cassola i sofregir el rap i els calamars a trossos i els llagostins, condimentar al gust, retirar i reservar.

  • PAS 3

    En el mateix oli ofegar l'arròs uns minuts i abocar-hi el Caldo Casero de Pescado Gallina Blanca i el safrà.

  • PAS 4

    Deixar coure uns 18-20 minuts i incorporar el peix, el marisc i una mica de julivert picat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online