ARRÒS CALDÓS ESTIL MARINER

  • 20-40
  • Media
  • 6

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer ARRÒS CALDÓS ESTIL MARINER

  • PAS 1

    Tallar les verdures a trossos petits. Posar oli en una olla i les verdures i daurar uns 5 minuts. Afegir-hi el peix i la Base para Cocinar de Pescado Gallina Blanca, el Tomate Frito Gallina Blanca y el vi blanc. Deixar coure 5 minuts més o menys. Després abocar-hi l'aigua amb l'arròs, la menta i el safrà. Deixar fins que l'arròs estigui tendre.

  • PAS 2

    Servir. L'arròs caldós és un plat molt típic d'aquesta zona.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online