ARRÒS CALDÓS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer ARRÒS CALDÓS

  • PAS 1

    Triturar la ceba pelada tallada a quarts durant uns segons a velocitat 4. Abaixar l'espàtula, abocar l'oli d'oliva i saltar 5 minuts, a 100ºC, velocitat 1.

  • PAS 2

    Afegir el tomàquet natural i 1 gobelet de caldo de peix Gallina Blanca. Programa 10 minuts, a 100ºC, velocitat 1. Afegir el rap i els calamars a trossos, els llagostins, la resta de caldo de peix, l'arròs, el safrà, una mica de sal i el julivert picat.

  • PAS 3

    Coure 20 minuts, a 100ºC, velocitat 1. Servir en plat de sopa ben calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online