ARRÒS DE TEMPORADA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer ARRÒS DE TEMPORADA

  • PAS 1

    Pelar la carbassa i treure'n bé els filets del centre. Tallar-la a daus petits. Al mateix temps, treure els fils de les mongetes i tallar-les a tires fines. Pelar les pastanagues i les patates i tallar-les també a daus petits. Rentar les verdures i reservar-les en un escorredor.

  • PAS 2

    Pelar la ceba i el porro. Picar-los en juliana fina i posar-los en una paella amb oli. Començar a ofegar a foc molt suau, afegint-hi el llorer i l'all laminat. Picar el julivert molt fi i rentar l'arròs en vàries aigües per a eliminar-ne el midó. Deixar escórrer.

  • PAS 3

    Afegir les verdures a la paella i sofregir-les uns minuts. Afegir-hi l'arròs i deixar-lo fregir en l'oli donant-hi unes voltes. Afegir-hi sal i escalfar el Caldo de Verdures Gallina blanca a foc fort. Quan comenci a bullir afegir-lo a la paella i sacsejar-la per les anses deixant que l'arròs s'assenti.

  • PAS 4

    Llavors, coure a foc mig fins que el líquid es consumeixi. Tapar i deixar reposar 10 minuts abans de servir. Abocar-hi el julivert picat per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online