Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CREMA DE BOLETS DE TEMPORADA
-
PAS 1
Treure els peus als bolets i netejar-los fins eliminar-ne la terra. Laminar-los reservant algun bolet per a la presentació. En una paella amb l'oli i la mantega ofegar l'escalunya i l'all picats durant 5 minuts. Afegir-hi els bolets remenant amb una cullera i ruixar amb el suc de llimona. Salar i esperar que deixin anar tot el suc.
-
PAS 2
Regar amb el vi el Caldo de Verdures Gallina Blanca i deixar coure a foc mig durant 15 o 20 minuts, sense deixar de consumir molt el líquid. Deixatar la maizena en la nata líquida i afegir-lo al caldo de bolets a poc a poc, remenant amb unes varilles, deixar bullir suaument fins que la crema comenci a espessir.
-
PAS 3
Rectificar la sal i afegir el pebre. Un cop acabat, passar-ho per una batedora fins que la crema quedi ben homogènia. Servir amb julivert i uns xampinyons crus laminats.