Ous d'ànec amb bolets i cansalada

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Ous d'ànec amb bolets i cansalada

  • PAS 1

    Posar a bullir les patates amb pell en aigua abundant durant 30 minuts. Deixar refredar i pelar. Aixafar amb una forquilla. Satejar la cansalada, tallada a daus petits en una paella sense oli. Afegir la patata i remoure fins a aconseguir la textura de trinxat. Salpebrar-ho.

  • PAS 2

    Disoldre la pastilla de Esencias de Ajo y Perejil Gallina Blanca amb un rajolí d'oli d¡oliva i, a la mateixa paella saltejar els bolets. Salpebrar-los. Reservar-ne uns quants per a la presentació. Sofregir les cebes i els alls tendres, afegir els bolets, remoure i regar amb un raig de conyac.

  • PAS 3

    Abocar una mica de Caldo de Verduras Gallina Blanca i la crema de llet. Posar-lo a coure fins que es redueixi lleugerament. Triturar-lo fins que tingui una textura de salsa i salpebrar-lo.

  • PAS 4

    Fer els ous d'ànec amb una mica d'oli. Posar en un motllo les patates, damunt els bolets i corar-ho amb l'ou. Posar-ho un moment al forn per escalfar el conjunt.

  • PAS 5

    Muntatge: posar una patata i l'ou en un plat, un cordó de salsa de bolets al voltant, espolvorejar amb el cibulet picat i acabar amb unes escates de sal maldón sobre l'ou.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online