Filet de pollastre gratinat amb bolets, poma i coco

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer Filet de pollastre gratinat amb bolets, poma i coco

  • PAS 1

    Si els pits de pollastre són molt gruixudes, les filetegem. Les rostim en una paella, a foc fort, procurant segellar la carn perquè no s'escapin els sucs i no quedi seca. Encenem el gratinador del forn.

  • PAS 2

    Rentem i tallem els xampinyons. Els saltem en una paella, amb un doll d'oli, fins que perdin l'aigua. Afegim la poma, neta, sense pelar, a daus, una mica de sal i la saltem a foc mitjà. Afegim 150 ml. de Caldo de Pollo Gallina Blanca i deixem coure lentament, un parell de minuts. Afegim les nous picades, que travessin la salsa i, finalment, la llet de coco.

  • PAS 3

    Donem un parell de voltes per aconseguir textura de salsa, o que es vegi sucós i ho traspassem a un plat. Mentre, haurem posat una mica de formatge en el pit de pollastre i li donarem un toc de gratinat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online