FRICANDÓ DE VEDELLA AMB BOLETS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer FRICANDÓ DE VEDELLA AMB BOLETS

  • PAS 1

    Netejar els bolets. Saltar-los en una mica d'oli i reservar-los.

  • PAS 2

    Salpebrar, enfarinar i fregir els bistecs en oli. Reservar-los.

  • PAS 3

    En el mateix oli sofregir les verdures pelades i tallades a daus mitjans. A mitja cocció afegir-hi les herbes i quan estigui calent afegir-hi el vi ranci. Deixar reduir. Triturar i passar per un colador xinès.

  • PAS 4

    Posar la salsa resultant en una cassola amb aigua i l'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal. Posar al foc i afegir-hi la carn. Coure a foc suau fins que la carn estigui tendre. Al final, afegir-hi els bolets i deixar acabar de coure. Rectificar de sal. L'endemà el guisat estarà encara més delicios.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online