Ingredients
Com fer ESTOFAT DE VEDELLA AMB BOLETS
-
PAS 1
Fregir la carn, tallada a trossos i salpebrada, amb oli en una cassola fins que agafi bon color. Retirar-la i reservar-la. En el mateix oli, preparar un sofregit amb la ceba tallada a trossets i, més endavant, el tomàquet picat sense pell ni llavors. Quan estigui ben concentrat, afegir-hi una mica de farina, fregir 2 minuts i afegir-hi la vedella.
-
PAS 2
Afegir-hi el Caldo de Verduras Gallina blanca i aigua si calgués fins a cobrir. Coure 1 hora a foc lent. A mitja cocció afegir-hi els bolets prèviament saltats en una paella amb oli.
-
PAS 3
Mentres, posar en un morter les ametlles, les avellanes, el julivert i l'all i picar-ho tot bé. Afegir-ho a la cassola i acabar de coure. Aquest guisat estarà millor l'endemà de fer-lo.