ESTOFAT DE VEDELLA AMB BOLETS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer ESTOFAT DE VEDELLA AMB BOLETS

  • PAS 1

    Fregir la carn, tallada a trossos i salpebrada, amb oli en una cassola fins que agafi bon color. Retirar-la i reservar-la. En el mateix oli, preparar un sofregit amb la ceba tallada a trossets i, més endavant, el tomàquet picat sense pell ni llavors. Quan estigui ben concentrat, afegir-hi una mica de farina, fregir 2 minuts i afegir-hi la vedella.

  • PAS 2

    Afegir-hi el Caldo de Verduras Gallina blanca i aigua si calgués fins a cobrir. Coure 1 hora a foc lent. A mitja cocció afegir-hi els bolets prèviament saltats en una paella amb oli.

  • PAS 3

    Mentres, posar en un morter les ametlles, les avellanes, el julivert i l'all i picar-ho tot bé. Afegir-ho a la cassola i acabar de coure. Aquest guisat estarà millor l'endemà de fer-lo.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online