VEDELLA AMB SALSA DE BOLETS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer VEDELLA AMB SALSA DE BOLETS

  • PAS 1

    Condimentar lleugerament i enfarinar els filets de vedella, fregir-los en oli molt calent i reservar-los.

  • PAS 2

    Dissoldre el contingut del sobre de Salsa de Bolets Avecrem en el Brou de Verdures, remenar bé i afegir-lo a la cassola.A fegir-hi la carn i les verdures. Quan arrenqui el bull abaixar el foc al mínim i deixar coure fins que la carn estigui tendra (uns 15-20 min.)

  • PAS 3

    Afegir més Brou si és necessari. Servir la carn amb la salsa i escampar-hi per sobre el julivert picat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online