Conill rostit amb arròs basmati i bolets

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Conill rostit amb arròs basmati i bolets

  • PAS 1

    Salar les espatlles i sofregir-les en una paella amb oli. Quan estigui daurades afegir la ceba picada i deixar-la coure fins que estigui ben sofregida. Mullar el conjunt amb el vi i deixar que redueixi. Afegir un parell de gots d'aigua i l' Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal i deixar coure lentament fins que el conill estigui tendre.

  • PAS 2

    Mentrestant, triturar tots els ingredients i reservar. Afegir 2 cullerades de picada al rostit i deixar coure uns 5 minuts més.

  • PAS 3

    A part, coure en una cassola amb aigua. Colar i remullar en aigua freda.

  • PAS 4

    Saltejar els bolets nets i trossejar en una paella amb una mica d'oli i afegir l'arròs. Donar unes voltes.

  • PAS 5

    Servir el conill amb l'arròs a un costat banyat amb la salsa.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online