ESPATLLA DE XAI ROSTIT AMB PERES, AROMES D'ALL I CÍTRICS

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer ESPATLLA DE XAI ROSTIT AMB PERES, AROMES D'ALL I CÍTRICS

  • PAS 1

    Pelar les peres, tallar-les per la meitat i retirar-los el cor. En una paella, daurar-les amb una mica d'oli per tots costats.Tallar-les a làmines i reservar-les.

  • PAS 2

    En una cassola reduir el suc de llimona a una quarta part junt amb les pells de les peres i afegir-hi la pastilla d'Esencias de Ajo y Perejil Gallina Blanca dissolta en uan mica d'oli. Amb això marinar les espatlles prèviament fregades amb l'all i amb el pebre i la pell de taronja escampades per sobre. Deixar marinar tota una nit.

  • PAS 3

    Escórrer les espatlles de la marinada i reservar el suc. Salar-les i posar-les al forn a 220ºC durant 20 minuts. Retirar-les i pintar-les amb el suc de la marinada. Coure-les al forn 5 minuts més.

  • PAS 4

    Posar les peres en un plat i a sobre les espatlles. Tornar-les a pintar i coure al forn uns 2 o 3 minuts més. Escampar-hi per sobre el julivert i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online