Xai rostit amb herbes i espècies

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer Xai rostit amb herbes i espècies

  • PAS 1

    Tallar el xai en 4 trossos regulars, posar-los en una font i daurar al forn. Afegir el cap d'alls (reservar una dent) i el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca(**). Afegir el raig de vi i cuinar al forn a 150 º C durant una hora i mitja aprox. A mitja cocció afegir el llorer, luna cullerada d'oli calent i mig got d'aigua.

  • PAS 2

    Mentrestant, fer un puré amb els cigrons, la dent d'all reservat, una mica de curry i un raig d'oli. Reservar la carn i colar els sucs de la cocció, bullint-los fins aconseguir una salsa reduïda. Afegir una mica de curry i de pebre vermell. Escalfar al forn la carn. Mentrestant, salteu els espinacs i posar-los al centre del plat amb una mica de puré de cigrons en un costat. Posar sobre la carn i avocar la salsa per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online