COSTELLAM DE XAI AMB PERES GLASSEJADES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer COSTELLAM DE XAI AMB PERES GLASSEJADES

  • PAS 1

    Posar en un bol l'oli amb unes fulles de romaní. Pelar l'escalunya i afegir-la al bol, picada, junt amb l'all i una pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal. Batre llavors amb un minipimer fins a reduir-ho bé.

  • PAS 2

    Lligar el costellam amb fil de bramant en forma circular perquè es quedi dret. Pinzellar amb la salsa d'herbes insistint bé per tot arreu. Tapar amb papel film i deixar macerar. Pre-escalfar el forn a 20ºC. Llavors, rostir pinzellant de tant en tant amb l'oli fins que es dauri bé el costellam (Afegir-hi una mica d'aigua i regar la carn de tant en tant amb el seu propi suc).

  • PAS 3

    Tallar la pell de taronja en juliana fina (sense la pell blanca). Pelar les peres, partir-les per la meitat i treure'n les llavors amb un buidador. Tornar-les a tallar per la meitat. En una paella afegir el sucre i la mantega. Quan es comencin a fondre afegir-hi les peres. Llavors afegir-hi el suc de taronja i la juliana. Bullir uns minuts més i mantenir tebi.

  • PAS 4

    Treure el costellam del forn i col.locar a sobre la safata de presentació. Presentar amb les peres al voltant (acompanyar amb la salsa apart).

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online