COSTELLAM DE XAI DESOSSAT AMB PATATES EN TRES TEXTURES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer COSTELLAM DE XAI DESOSSAT AMB PATATES EN TRES TEXTURES

  • PAS 1

    Coure 3 de les patates an aigua bullint amb sal i tallar l'altra a tires fines i reservar-les en aigua amb gel.

  • PAS 2

    Desossar el costellam, enrotllar-lo i lligar-lo amb un fil. Tallar-lo en 4 racions i daurar-les per tots costats en una paella a foc viu. Afegir-hi 1/2 gra d'all, unes gotes de llimona i un vas de Caldo de Carne Gallina Blanca. Deixar reduir un parell de minuts i reservar.

  • PAS 3

    Mentres, tallar dues patates a medallons i daurar-les en una paella amb una mica de mantega. Amb la patata cuita restant preparar una crema de patata triturant-la amb la crema de llet. Salpebrar.

  • PAS 4

    Assecar bé la patata reservada en aigua freda i fregir-la en aigua no massa calenta, donant-li la forma que es vulgui.

  • PAS 5

    Servir un parell de medallons de xai sense el fil amb les 3 textures de patata i la salsa.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online