Xai amb pèsols i patates

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Xai amb pèsols i patates

  • PAS 1

    Ofegar la ceba fregida junt amb la carn condimentada amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal esmicolada. Afegir-hi les fulles de menta i els grans d'all pelats. Abocar-hi el Caldo de Carne Gallina Blanca i deixar coure 30 minuts a foc lent.

  • PAS 2

    Ofegar la ceba fregida junt amb la carn condimentada amb una pastilla d' Avecrem 100% Natural Carne esmicolada. Afegir-hi les fulles de menta i els grans d'all pelats. Abocar-hi el Caldo Casero de Carne Gallina Blanca i deixar coure 30 minuts a foc lent.

  • PAS 3

    Pelar les patates i tallar-les a trossos. Afegir-les al guisat junt amb els pèsol, condimentar amb l'altra pastilla d'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal i continuar la cocció fins que les patates estiguin tendres. Servir calent.

  • PAS 4

    Pelar les patates i tallar-les a trossos. Afegir-les al guisat junt amb els pèsol, condimentar amb l'altra pastilla d' Avecrem 100% Natural Carne i continuar la cocció fins que les patates estiguin tendres. Servir calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online