CASSOLA D'ARRÒS AMB XAI

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer CASSOLA D'ARRÒS AMB XAI

  • PAS 1

    Posar en una paella una mica d'oli i la mantega. Daurar-hi les ametlles, retirar-les i reservar-les.

  • PAS 2

    Al mateix greix, saltar el sofregit de ceba i els xampinyons tallats a làmines. Passats 5 minuts afegir-hi la carn, fregir i afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i les panses.

  • PAS 3

    En una cassola de fang, ofegar l'arròs en una mica d'oli, afegir-hi les pastilles de Caldo de Carne Avecrem dissoltes en 4 vasos d'aigua calenta i deixar coure a foc lent durant 10 minuts.

  • PAS 4

    Passar el contingut de la paella a la cassola, barrejar i escampar-hi per sobre les ametlles i la canyella. Coure 10 minuts més. Deixar un temps de repòs tapat i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online