XAI ROSTIT A LA MENTA

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer XAI ROSTIT A LA MENTA

  • PAS 1

    Pelar els alls i aixafar-los en un morter amb l'oli i unes fulles de menta picada. Triturar bé fins aconseguir una pasta.

  • PAS 2

    Condimentar el xai amb Avecrem Caldo de Carn -30% de sal i pinzellar-los amb pasta de menta fins acabar-la. Col.locar la cuixa de xai en una safata del forn i preescalfar-lo a 220ºC.

  • PAS 3

    Repartir la mantega a trossos per sobre del xai. Pelar les escalunyes i col.locar-les a un costa de la safata. Rostir a forn fort donant-hi la volta fins que es formi una crosta. Llavors cobrir amb el'aigua i continuar rostint a 200ºC fins que estigui tendre (una hora i ¼ aproximadament).

  • PAS 4

    Regar vàries vegades amb el seu propi suc durant la cocció. Servir la cuixa acompanyada de les escalunyes.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online