Raviolis de pollastre rostit

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Raviolis de pollastre rostit

  • PAS 1

    Pelar i bullir la patata. Un cop cuita, triturar-la i afegir una mica de suc de la cocció. Reservar.

  • PAS 2

    Per a la salsa: netejar i tallar els porros a trossos i posar-los a coure amb un rajolí d'oli. Quan estiguin cuits, afegir la carcassa de pollastre i mullar-lo amb llet. Deixar-lo bullir durant 30 minuts i trituar. Colar i reservar.

  • PAS 3

    Picar els cacahuets. Separar la carn de pollastre dels ossos i picar-la. Barrejar-ho amb una mica d'oli de la cocció i els cacahuets picats (reservar uns quants).

  • PAS 4

    Pels raviolis, bullir les plaques dels Canelones Fácil El Pavo 18 placas en aigua amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo, durant 4 minuts i refredar-les ràpidament.

  • PAS 5

    Un cop fredes, posar una làmina de pasta i al entre una boleta de pollastre d'uns 30 gr. Cobrir-la amb una altra làmina i, amb un motllo d'uns 4-5 cm. de diàmtetre, tallar la pasta sobrant. Amb una forquilla, aixafar els costats i bullir fins que la pasta s'acabi de coure. Per muntar el plat, afegir la crema de porros i uns quants cacahuets picats per damunt.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online