RAVIOLI DE POLLASTRE ROSTIT

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer RAVIOLI DE POLLASTRE ROSTIT

  • PAS 1

    Pelar i bullir la patata. Quan estigui cuita, triturar-la i afegir-hi una mica de suc de la cocció. Reservar-la. Per a la salsa: netejar i tallar els porros a trossos i posar-los a coure amb un rajolí d'oli. Quan estiguin cuits, afegir-hi la carcassa de pollastre i llet. Deixar bullir durant 30 minuts i triturar. Colar i reservar. Picar els cacauets. Separar la carn de pollastre dels òssos i picar-la. Barrejar-ho tot amb una mica d'oli de la cocció i els cacauets picats (reservar-ne uns quants).

  • PAS 2

    Per als raviolis, bullir les plaques de canelons Facil El Pavo en aigua amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo i refredar-les ràpidament. Un cop fredes posar una làmina de pasta i al mig una boleta de pollastre d'uns 30 gr. Cobrir-la d'una altra làmina i, amb un motllo d'uns 4-5 cm de diàmetre tallar la pasta sobrera. Amb una forquilla aixafar les vores i acabar de bullir fins que la pasta quedi cuita. Per a muntar el plat, afegir-hi la crema de porros i uns quants cacauets per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online