RISOTTO DE BOLETS

  • 10-20
  • Fácil
  • 2

Ingredients

Com fer RISOTTO DE BOLETS

  • PAS 1

    Abocar el contingut del sobre de Risotto de Setas Gallina Blanca i 700 ml d'aigua freda sense sal en una cassola mitjana (22/24 cm de diàmetre), com s'indica al sobre.

  • PAS 2

    Quan l'aigua bulli, coure a foc mitjà sense tapar fins que la salsa adquireixi la textura desitjada (mínim 13 minuts).

  • PAS 3

    Remenar de tant en tant i sobretot al final de la cocció. Retirar del foc i deixar reposar 2 minuts abans de servir.

  • PAS 4

    Al final de la cocció afegir-hi una cullerada de nata líquida i un cop els plats estigui servits, escampar-hi una mica de tòfona ratllada per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online