BACALLÀ A LA CASTELLANA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BACALLÀ A LA CASTELLANA

  • PAS 1

    Dessalar el bacallà durant 24 hores amb aigua tèbia. Passat aquest temps passar els trossos per farina i ou i fregir-los. Reservar-los. En una olla posar ol i sofregir-hi els alls picats a trossos ¡ i el pernil. Quan hagi agafat color afegir-hi la carbassa tallada a daus i seguir ofegant. Afegir-hi el pebre vermell, una cullerada de farina i el fumeet. Deixar coure a foc mig durant 6 minuts. Després afegir-hi el bacallà que ja està fregit i els llagostins o les gambes pelades (fer el fumet amb les closques). Provar de sal i deixar coure uns minuts més. S'hi pot afegir una culleradeta de sucre, al gust.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online