BACALLÀ A LA CASTELLANA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BACALLÀ A LA CASTELLANA

  • PAS 1

    Dessalar el bacallà durant 24 hores amb aigua tèbia. Passat aquest temps passar els trossos per farina i ou i fregir-los. Reservar-los. En una olla posar ol i sofregir-hi els alls picats a trossos ¡ i el pernil. Quan hagi agafat color afegir-hi la carbassa tallada a daus i seguir ofegant. Afegir-hi el pebre vermell, una cullerada de farina i el fumeet. Deixar coure a foc mig durant 6 minuts. Després afegir-hi el bacallà que ja està fregit i els llagostins o les gambes pelades (fer el fumet amb les closques). Provar de sal i deixar coure uns minuts més. S'hi pot afegir una culleradeta de sucre, al gust.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online