SOPA CASTELLANA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    490,87kcal

  • Hidrats

    35,44g

  • Proteïnes

    14,78g

  • Greixos

    49,78g

Com fer SOPA CASTELLANA

  • PAS 1

    Tallar el pa a llesques fines. Posar a sobre del foc amb un difusor de calor, una cassola de fang amb oli. Fregir-hi els alls pelats i tallats a làmines, mirant que no quedin massa daurats. Afegir-hi el pa, deixar-lo daurar una mica i escampar-hi per sobre el pebre vermell.

  • PAS 2

    Cobrir amb el Caldo de Carne Gallina Blanca, remenar i deixar coure 10 minuts.

  • PAS 3

    Trencar a sobre la cassola els ous d'un en un i deixar-los coure fins que quallin.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online