BATUT DE FRUITA TROPICAL

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer BATUT DE FRUITA TROPICAL

  • PAS 1

    Tallar la papaia i eliminar-ne les llavors. Extreure'n la polpa amb una cullera rodona per a fer-ne boletes i resgar amb el suc de taronja. Reservar. Obrir els fruits de la passió i treure'n la polpa. Liquar-la fins obtenir 250 gr del polpa. Barrejar la polpa amb el xerès dolç. Reservar.

  • PAS 2

    En un pot barrejar la llet i el sucre i calentar sense que arribi a bulir. Deixar reposar uns minuts i afegir-hi les làmines de gelatina prèviament remullades en aigua freda. Remenar fins que es dissolguin i refredar al bany Maria.

  • PAS 3

    Muntar la nata i afegir-la a la llet. Afegir-hi la polpa de la fruita de la passió. Barrejar bé. S'hi pot afegir més sucre si es desitja. Posar al fons de quatre bols de vidre unes boletes de papaia, abocar-hi una capa de crema i repetir el procediment, acabant amb la crema.

  • PAS 4

    Decorar amb un tros de papaia i refredar dues hores a la nevera abans de servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online