BOQUERONS EN VINAGRE

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BOQUERONS EN VINAGRE

  • PAS 1

    Netejar i treure l'espina dels boquerons. Col.locar-los en una safata i cobrir-los amb sal i deixar macerar durant 2 hores.

  • PAS 2

    Retirar la sal i posar els boquerons en un recipient ample. Pelar les taronges i afegir part de la pela, el pebre, cobrir amb vinagre i deixar macerar durant 24 hores.

  • PAS 3

    Escórrer els boquerons i presentar-los en una safata amb oli d'oliva.

  • PAS 4

    Condimentar-los amb Avecrem All i Julivert al gust.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online