Ingredients
Com fer AMANIDA DE COGOMBRE AL VINAGRE DE MÒDENA
-
PAS 1
Rentar l'escarola i tallar-ne el tronc. Escollir les fulles més noves i centrifugar-les per a eliminar-ne bé l'aigua, deixant-les a la nevera fins al seu ús. Rentar i pelar el cogombre a ratlles i tallar en rodanxes finíssimes.
-
PAS 2
Escollir peres ben madures però senceres. Tallar els extrems i partir-les longitudinalment. Amb un buidador retirar-ne el cor i els fils de la tija i tallar-les a làmines ben fines. Ruixar amb la llimona i uns gotes de vinagre de Mòdena i barrejar l'amanida col.locant una base d'escarola i posar-hi a sobre els talls de pera i cogombre.
-
PAS 3
Barrejar en un bol les nous picades i les panses. Afegir l'oli i la mel. Posar-hi un poessic d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i cobrir l'amanida. Batre la crema de formatge o passar-la per una màniga pastissera de boquilla arrissada i feruna muntanyeta de formatge a sobre de cada pera. Servir de seguida decorant amb maduixot fets a talls.