SOPA FREDA DE COGOMBRE I ESENCIAS

  • < de 10
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer SOPA FREDA DE COGOMBRE I ESENCIAS

  • PAS 1

    Pelar els cogombres i amb l'ajuda d'un buidador fer unes boletes per a decorar. Tallar la resta de cogombre a trossos i saltar-los lleugerament junt amb la ceba a trossos i l'all picat, sense que agafin color.

  • PAS 2

    Mullar amb el Caldo Suau de Gallina i Verdures, afegir-hi les espècies i les Esencias de Tomillo y Romero Gallina Blanca, deixar-ho coure 15 minuts. Retirar els claus d'olor.

  • PAS 3

    Passar el conjunt per la batedora i tot seguit colar la crema pel colador xinès.

  • PAS 4

    Deixar refredar a la nevera 2 hores com a mínim abans de servir. Decorar amb les boletes de cogombre reservades.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online