SOPA FREDA DE COGOMBRE I IOGURT

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer SOPA FREDA DE COGOMBRE I IOGURT

  • PAS 1

    Pelar els cogombres i tallar-los al llarg en quatre trossos. Condimentar-los amb sal gruixuda durant un parell d'hores pequè suin. Passat aquest temps, rentar-los bé.

  • PAS 2

    Tallar els cogombres a trossos petits junt amb la ceba, l'all, l'oli el suc de llimona i els iogurts. Condimentar amb l'Avecrem Ajo y Perejil Granulado i un rajolí d'aigua gelada.

  • PAS 3

    Triturar el conjunt amb la batedora, colar-lo i abocar-lo en una sopera. Reservar a la nevera fins el moment de servir (millor 2 hores). Servir amb trossets de gel i unes rodanxes de cogombre ben fi.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online