BUNYOLS DE QUARESMA

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer BUNYOLS DE QUARESMA

  • PAS 1

    Dissoldre el llevat en la llet tibia en una tassa i remenar amb una cullerade fusta. Bare la mantea amb el sucre i ls os, amb les varilles, fins obtenir una crema. Afegir-hi un pessic de sal i barrejar amb el llevat dissolt.

  • PAS 2

    Afegir la farina a poc a poc i remenar amb una cullera de fusta fins que la massa estigui molt espessa. Llavors afegir-hi la ratlladura de llimona i l'anís (és optatiu). Abocar la massa en una superfície plana itreballar-la afegint-hi la resta de farina fins deixar-la suau.

  • PAS 3

    Agafar petites porcions de massa i formar boletes del tamany d'una nou. Aixafar-les lleugerament fent-los un forat al centre formant rosquilles. Deixar-les reposar 15 minuts en un lloc fosc. Anar-les fregint en oli tebi deixant que s'inflin i retirar-les quan estiguin ben dauradets. Escórrer sobre paper i escampar-hi sucre glas per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online