CANELONS DE QUARESMA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer CANELONS DE QUARESMA

  • PAS 1

    Pelar les gambes i treure les espines del peix, salar, passar-lo per farina i fregir-lo lleugerament. En una cassola amb 3 cullerades d'oli, posar el peix i les gambes i aixafar amb una espàtula.

  • PAS 2

    Afegir el Tomàquet Fregit en Trossos, el formatge i el pa remullat amb llet, i salpebrar. Vigilar que el peix no quedi sec.

  • PAS 3

    Farcir els canelons El Pavo, prèviament remullats, cobrir amb Mi Salsa Bechamel (preparada amb el 1/2 litre de llet), seguint les instruccions del sobre, empolsar amb el formatge i gratinar.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online